Om te voldoen aan de huidige regels van de rijksoverheid (houd 1,5 meter afstand) heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen.

Tafeltennis kan doorgang vinden met in acht neme van de volgende maatregelen:

 1. Er wordt gespeeld op maximaal acht tafels.
 2. Tafels worden opgezet, schoon gemaakt door de eerste groep.
 3. Tafels zijn per avond drie keer 5 kwartier beschikbaar. Vooraf inschrijving via het Xerxes reserveringssysteem is verplicht. Klik hier voor meer info over het Xerxes reserveringssysteem.
 4. De kleedkamers zijn open, met de restrictie dat er maximaal 4 personen tegelijkertijd in de kleedkamer mogen zijn en dat de douches niet gebruikt mogen worden. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk in speelkleding te verschijnen, eventueel trainingsbroek jasje opbergen in meegenomen tas. Meegenomen spullen achter speelplek opslaan.
 5. Kom niet eerder dan tien minuten van tevoren naar de zaal toe.
 6. Toiletten alleen (in nood) boven beschikbaar.
 7. Deelnemers moeten handen desinfecteren met de beschikbare gel.
 8. Tijdens spelen speelt iedere tafel met een eigen bal, er worden geen ballen van andere tafels opgeraapt. Tijdens spelen of bal ophalen 1.5 meter afstand bewaren.
 9. Na afloop tafels schoonmaken.
 10. Looprichting. Binnenkomst via huidige toegang. Na beëindigen speeltijd wordt de zaal verlaten door de rechter nooduitgang via trap naar boven. Boven op de gang staan stoelen 1.5 meter uit elkaar voor eventuele zitplaats.
 11. Tafel worden opgeruimd door laatste groep.
 12. Deelnemers met verkoudheid kunnen geweigerd worden.
 13. In een ieder die zich niet aan de maatregelen houdt, kan een verdere toegang worden ontzegd.