Wat is SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan RTTC Xerxes, zonder dat het jou een cent extra kost!

Zodra je iets online besteld, kun je RTTC Xerxes gratis sposoren. Bestel je b.v. online een pizza via Thuisbezorgd dan ontvangt RTTC Xerxes hiervoor geld in de clubkas. Ook andere grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Bij elke online aankoop gaat een percentage van het aankoopbedrag naar RTTC Xerxes.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van RTTC Xerxes. Voor jou een kleine moeite, voor RTTC Xerxes zijn het directe inkomsten. Via https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12051 kom je op de SponsorKlik-pagina van Xerxes. Klik vervolgens op het logo van de webwinkel waar je online iets wilt kopen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van RTTC Xerxes. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert RTTC Xerxes hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch RTTC Xerxes weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor RTTC Xerxes is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op.

Klik hier om de SponsorKlikspagina van RTTC Xerxes te bezoeken.

Natuurlijk kun je RTTC Xerxes ook sponsoren als je via je mobiel online gaat winkelen. Er is een app beschikbaar van SponsorKliks. De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, moet je eerst selecteren welke vereniging je wilt sponsoren. Via de zoekfunctie kun je zoeken op ‘ Xerxes’. Daarna kun je uiteindelijk je selectie opslaan. Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app, is nu bekend dat je Xerxes wilt sponsoren.

Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210